Vi bruger cookies til at give dig en bedre hjemmeside oplevelse. Lær mere om cookies på roswi.se

Hoppa till innehållet

Roswi AB indleder samarbejde med Patagonia

12-01-2010

Roswi AB har i dag underskrevet en aftale med Patagonia om at repræsentere dem på det svenske og det danske marked.

Roswi AB har i dag underskrevet en aftale med Patagonia om at repræsentere dem på det svenske og det danske marked. Aftalen indebærer, at Roswi omgående overtager ansvaret for salg af Patagonias beklædningsgenstande til butikker i Sverige og Danmark.

Salgsstart for Patagonias efterårs/vinter-kollektion 2010 bliver under SweSport på Kista-messen den 17-18 januar 2010.

Gennem samarbejdet med Patagonia styrker Roswi yderligere sit udbud af højkvalitets sport- og friluftsprodukter, som udover Patagonia omfatter varemærker som Katadyn, Light My Fire, Maglite, Nalgene, Optimus, PacSafe, SIGG, Trek'n Eat, UCO og Victorinox. 

"Vi på Roswi er meget glade for at få mulighed for at arbejde med Patagonia, deres fine produkter og at tage del i den passion, som driver virksomheden. Patagonias miljøarbejde har endda gjort stærkt indtryk på os, da de er foregængere i branchen. Vort mål er at føre Patagonias passion videre og fortsat at bygge på den fine markedsføring, der allerede er gjort," siger Christopher Carlander, administrerende direktør, Roswi AB.

"The Roswi team is really familiar with the outdoor distribution and its network and we are confident that their energy, enthusiasm and professionalism will highly contribute to the future development of Patagonia in Sweden," siger Yves Sarto, Sales Manager Patagonia Europe.

For mere information kontakt:

Christopher Carlander
Adm. dir. Roswi AB
08-505 665 00

Produkten har lagts i kundvagnen