Bjergguiden med hele verden som sin arbejdsplads

Vores ambassadør Alexander Nordvall er den fremtidige bjergguide, der bruger mere tid udenfor end inde. Om sommeren hænger han på klatrevæggen, vandrer og bestiger bjerge. Om vinteren står der isklatring og topture på programmet. Nedenfor kan du finde nogle af Alexanders yndlingsprodukter fra Scarpa og Darn Though, som han ofte bruger på sine eventyr. Alexander tester produkterne til det yderste og stiller høje krav til såvel funktion som holdbarhed.

Læs mere
Turist i naturen - 8 gode stacation-produkter

Nogle gange er det svært at være turist derhjemme, men steder med spændende historie eller magisk natur ligger ofte tættere på, end du tror. Søg info i forskellige fora, og lav din egen bucket list med de steder, du gerne vil besøge. Læs om stederne – så bliver det et skønt og lærerigt eventyr for hele familien! Glem ikke at sætte gøre turen helt perfekt med en madpakke eller et godt måltid, som tilberedes i det fri.

Læs mere
Pakkeliste til udendørs forårsweekend

Vi gør klar til foråret! En herlig weekend med vandreture står på programmet, og vi kan næsten ikke vente. Hvad er det vigtigste at pakke ned i tasken? Vi har lavet en tjekliste, som du kan anvende, når du skal til at forberede dig til turen. Vi har lavet tjeklisten baseret på, det drejer sig om overnatning for én person i to nætter, hvor temperaturen kan nærme sig frysepunktet.

Læs mere
Bushcraft giver inspiration til at leve mere bæredygtigt

Vi bruger stadigt mere tid ude i naturen, og så bliver det endnu vigtigere, at vi respekterer naturen og opfører sig forsvarligt, når vi er ude. Lad dig også inspirere af naturen ved hjælp af Bushcraft, hvor "back to basics" virkelig betyder noget. En vigtig del, når man skal ud i naturen, er at vælge det rigtige udstyr.

Læs mere