Turist i naturen - 8 gode stacation-produkter

Copper Spur HV 2.jpg

Turist i naturen

Nogle gange er det svært at være turist derhjemme, men steder med spændende historie eller magisk natur ligger ofte tættere på, end du tror. Søg info i forskellige fora, og lav din egen bucket list med de steder, du gerne vil besøge. Læs om stederne – så bliver det et skønt og lærerigt eventyr for hele familien! Glem ikke at sætte gøre turen helt perfekt med en madpakke eller et godt måltid, som tilberedes i det fri.

Flot og robust bestik

Vi har masser af forskelligt picnicbestik, som passer til enhver smag. GoBites Uno findes i mange skønne farver og er utroligt slidstærkt. ECO Stainless Spork er fremstillet i rustfrit stål og er nem at få plads til i stort set enhver madkasse takket være sin beskedne størrelse.

Varmebestandig madkasse i rustfrit stål

Tre-i-én madkassen er perfekt til to personer eller de tilfælde, hvor man vil holde forskellige madvarer adskilt. Den består af to store rum - det nederste rummer 350 ml og det øverste rummer 410 ml. I det ene rum er der en ECOlunchpod som rummer 145 ml og er perfekt til småt tilbehør som nødder, rosiner osv.

Kupilka kop

Kupilka 21 er en klassiker, som kan bruges til både varme og kolde drikke og til at spise af.

Prisvindende tændstål

Kupilka Firesteel 8 er et tændstål, der giver gnister på op til 3000 grader. Selvom Firesteel 8 bliver vådt, vil det aldrig holde op med at virke. Dette gør det perfekt til at starte enhver slags ild.

Biolite Campstove 2+

CampStove 2+ Bundle er en pakke indeholdende en CampStove 2 med en FlexiLight, en Portable Grill og en KettlePot. Med dette udstyr kan du grille, koge vand, lave mad og naturligvis oplade dit elektroniske udstyr på samme tid.

Mess Kit

UCO spisesæt/madkasse er perfekt, hvis du skal afsted en hel dag og vil pakke en enkel madpakke, der er klar til at spise med det tilhørende bestik.

FirePit+

Med FirePit+ får du den ægte fornemmelse af et knitrende lejrbål med samme varme og duft, men uden irriterende røg. Grillning med høj hyggefaktor for hele familien!