Roswi - nogle af verdens absolutte topmærker i områder som
sport, fritid og køkken.

Roswi elsker eventyr, både store og små. Uanset om det er hjemme i køkkenet eller ude i naturen, er det vigtigt at have udstyr, som er smart og pålideligt i alle situationer. Netop derfor har vi samlet nogle af verdens bedste varemærker inden for sport, outdoors, køkken og madlavning under ét og samme tag – nøje udvalgt af vores erfarne og kyndige personale. Hos Roswi er vi hele tiden på jagt efter nye og spændende produkter på markedet for at kunne tilbyde vores kunder et moderne og bredt sortiment. Vi findes i Sverige, Norge, Danmark og Finland.

Vores Historie

Roswi blev grundlagt i 1938. Det betyder, at vi har flere generationers erfaring, hvad angår salg, markedsføring, logistik og indkøb. Vi har valgt at arbejde med kvalitetsprodukter, som udmærker sig ved at have en stærk varemærkeprofil, samtidig med at de er funktionelle og stilfulde. 

Sådan Arbejder vi

Roswi arbejder kun med forhandlere, og det er vores mål at arbejde tæt sammen med både leverandører og forhandlere for effektivt at kunne markedsføre og distribuere vores produkter på markedet. Vi sikrer hurtige leverancer og et stabilt vareflow ved altid at have kunden i fokus. Vores kompetente sælgere har mange års erfaring med branchen og stor ekspertviden. 

Miljø er yderst vigtigt for os her hos Roswi. Læs mere om, hvad vi gør for at værne om miljøet her.

Vil du gerne i kontakt med os?

Vil du være forhandler? Ansøgning om at blive forhandler finder du her, bliv forhandler.

Søger du en distributør eller agent? Tag kontakt med os! Vores kontaktoplysninger finder du her, Kontakt.

Velkommen til Roswi!