ENO_DoubleDeluxe_Hammock_01.jpg

Pakkeliste til udendørs forårsweekend

Vi gør klar til foråret! En herlig weekend med vandreture står på programmet, og vi kan næsten ikke vente. Hvad er det vigtigste at pakke ned i tasken? Vi har lavet en tjekliste, som du kan anvende, når du skal til at forberede dig til turen. Vi har lavet tjeklisten baseret på, det drejer sig om overnatning for én person i to nætter, hvor temperaturen kan nærme sig frysepunktet.

Pak i en rygsæk beregnet til vandreture, og som rummer 50-70 l til et udendørsophold i to nætter i hammock.

junglehammock.jpg

Pakkeliste til udendørs forårsweekend:

Hammock - Vælg gerne en med indbygget myggenet som ENO JungleNest. Husk remme til ophæng. Til en JungleNest fungerer Helios-remmene udmærket.

Tarp - Sørg for at undgå at blive gennemblødt, hvis det begynder at regne. Med en tarp som ProFly kan du være sikker på at holde dig tør om natten.

Underquilt - Vælg en underquilt, som f.eks. Vulcan eller Blaze, for at holde ordentligt på varmen – også nede fra.

Sovepose - Vælg en rummelig model, som klarer temperaturer ned mod frysepunktet.

Pandelampe - Vælg en pandelampe, som sidder behageligt på hovedet, og som du også kan hænge op og anvende som lyskilde ved din lejrplads, når mørket falder på. BioLite HeadLamp 330 eller HeadLamp 200 kan sagtens anvendes til dette og kan desuden oplades via mikro-USB med en powerbank eller friluftskøkkenet Campstove 2+.

Kop - Der findes mange forskellige størrelser. Kupilka 21 rummer 2,1 dl, som er en normalstørrelse og passer til mange forskellige ting.

Tallerken - Vælg en noget større tallerkentype som Kupilka 44 for mindre risiko for at spille ved siden af.

Bestik - Kupilka cutlery er fint at tage med. Vil du bære på mindre, kan du sagtens bruge en spork, som f.eks. GoBite Uno fra Humangear.

Vandflaske - Vælg en rummelig vandflaske på mindst 1 liter. Vælg gerne en sammenklappelig flaske fra Hydrapak, som kun fylder ganske lidt i oppakningen.

Friluftskøkken - BioLite har flere friluftskøkkener, hvor Campstove 2+ er det mest relevante at tage med, når det er tid til en tur som denne. Kogegrejet Kettle Pot fra BioLite passer fint til Campstove 2+ og muliggør hurtig kogning af vand til din frysetørrede mad eller kaffe.

Brændstof - Til friluftskøkkenet. Anvender du en Campstove 2+ fra BioLite, kan du anvende kogler og grene fra jorden som brændstof.

Powerbank - For at undgå et tomt batteri er det en god ide at tage en opladet powerbank med. Charge 20 fra BioLite er en lille og praktisk powerbank. Hvis du har valgt at medbringe friluftskøkkenet Campstove 2+, kan du også vælge at oplade din powerbank eller telefon direkte, når du laver mad. Eller anvende CampStove 2+'s indbyggede batteri på 2600 mAh.

Vandrensning – Vælg gerne en flaske med vandrensningsfilter, som rummer ca. 1 liter.

Multiværktøj - Vælg et multiværktøj med mange funktioner, men med lav vægt.

Friluftskniv - Sats på en friluftskniv i høj kvalitet, og som holder længe. Fällkniven F1 er stærk og robust og kommer til sin ret ude i skoven og i det fri.

Ildstarter - Tændstålet Firesteel 8 fra Kupilka hjælper dig med nemt at få fart på ilden, og det fungerer også, hvis det er vådt! Find blot noget tørt og letantændeligt, så får du ild på ingen tid. Varme kan blive din redningsmand i nøden, hvis det værste skulle ske. Et godt alternativ til Firesteel 8 er UCOs FireStarting kit.

Måltider inklusive morgenmad - Sats på frysetørret friluftsmad for nemheds skyld.