Jeg har læst og accepterer salgsbetingelser:

SALGSBETINGELSER

Priser
Forhandlerpriser netto, eksklusive moms.

Betalingsbetingelser
Forskud. Efter godkent kredit check kan 20 dage netto tilbydes. Efter forfaldsdaton debiteres rente med 2 % per påbegyndt måned. Ejerskab til varen overgår til köberen når Roswi har fåedt fuld betaling.

Fragtbetingelser
Ex works København.
Under 500:- netto vill en ekspeditionsgebyr om 50:- blive debitered.

Levering
Pakke sendes med fragtmand, indtil videre med UPS.

Leveringstid
Lagerførte varer afsendes den efterfølgende hverdag. Please note that currently our warehouse is handling an increased workload. Therefore we are aiming at delivering new orders with a lead time of 8 work days at the earliest. Varer, der ikke er på lager, eller som er bestillingsvarer, leveres snarest muligt efter modtaget bestilling. Forventet leveringstid fremgår af den ordrebekræftelse, som vores kundeservice fremsender efter modtagelsen af din ordre.

Risiko
Transport er på købers risiko.

Bestillingsvarer
Bestilling af artikler, der er Bestillingsvarer, dvs. Varer, der ikke lagerføres, behandles som særskilte ordrer og leveret så hurtigt som muligt med hensyn til leveringstid fra fabrikken.

Retur
Bemærkninger om ukorrekt vare skal ske inden 8 dage fra modtagelse af varer.

Når sælgeren har foretaget fejllevering sendes varen i retur med en kopi af pakkeliste med angivelse af fejlens art og Deres reference. Fuld kredit, herunder tilbagevenden shipping opnås, forudsat at tilbagesendelsen sker på den aftalte forsendelsesmåde.

Andre returer må först ske efter godkendelse af sælger. Kun af sælgeren lagerførte produkter i original stand kan være berettiget til retur. Tilpassede og pris mærkede produkter må ikke sendes i retur.

Retur sker med betalt fragt. Kreditering sker med det fakturerede beløb fradrag af returgebyhr på 25%.

Reklamationer
Fragt for garantireparationer betalt af afsender, medmindre andet aftales i hvert enkelt tilfælde.

Gyldighed
Denne prisliste gælder for nye ordrer og leverancer, fra 2014-02-01 og annullerer alle tidligere priser og tilbud. Vi forbeholder os ret til at ændre prislisten offentliggjorte priser uden forudgående varsel.

Kundeoplysninger
Kundeoplysninger lagres af hensyn til Roswis administration samt for at overholde myndighedernes love og regulativer. Kundeoplysninger vil i øvrigt ikke blive udleveret til tredjepart.