buscraft_Hunter_Pro.jpg

Bushcraft giver inspiration til at leve mere bæredygtigt

 

Vi bruger stadigt mere tid ude i naturen, og så bliver det endnu vigtigere, at vi respekterer naturen og opfører sig forsvarligt, når vi er ude. Lad dig også inspirere af naturen ved hjælp af Bushcraft, hvor "back to basics" virkelig betyder noget. En vigtig del, når man skal ud i naturen, er at vælge det rigtige udstyr.

Lev mere bæredygtigt

Når vi bruger mere tid i naturen, kræver det også, at vi udviser et større ansvar over for vores natur. I en stadigt mere kompleks verden kan det også være en behagelig kontrast at vende tilbage til det, der føles mere enkelt, og samtidigt virkeligt værdsætte alt det, naturen har at byde på. Bushcraft lærer os alt dette, samtidigt med at vi også lærer at tage vare på naturen og det, den kan tilbyde os, på en respektfuld måde. Hvad skal du tage med ud i naturen for at kunne udøve din nye viden på den rigtige måde? Vi har en liste over rigtig godt Bushcraft-grej, som kan hjælpe dig på vej.

Knive

Fällkniven A1x og Fällkniven F1x er begge knive fra Fällkniven x-serien, som består af overlevelsesknive, der er velegnede til Bushcraft.

Lav ild

Firebowl - Perfekt ildsted til at lave ild og holde gløderne i. Derefter kan du grille med din Grilliput, som placeres ovenpå, eller du kan bruge kullene som de er til at grille pølser eller nyfanget fisk.

UCOs FireStarting kit – Med dette kit har det aldrig været lettere at tænde ild, selvom det er vådt.

Firesteel 8 - Tændstål som skaber op til 1000+ grader Celsius varme flammer.