Vi bruger cookies til at give dig en bedre hjemmeside oplevelse. Lær mere om cookies på roswi.se

Hoppa till innehållet

Roswi AB indleder et nyt samarbejde med Fällkniven

15-02-2018

Et nyt samarbejde er klar. Roswi AB bliver nu distributør for det svenske varemærke Fällkniven, som i dag anses for at være Sveriges førende knivspecialist. Roswi bliver forhandler af varemærket i Norge, Sverige, Finland og Danmark.

Fällkniven er en svensk familievirksomhed, der blev grundlagt i 1984, og som i dag anses for at være Sveriges førende knivspecialist. Fällknivens sortiment omfatter knive, foldeknive, slibesten og strygestål af høj kvalitet.

Knive testet af elitesoldater

Fällknivens knive er grundigt testet af både elitesoldater og personer, som er vant til at opholde sig i vildmarken i længere tid, så du kan være sikker på at få den kvalitet, du betaler for.

– Det føles fantastisk endnu engang at knytte et varemærke af høj kvalitet til vores i forvejen brede portfolie. Fällkniven har produkter af ekstremt høj kvalitet, og det føles ekstra sjovt at kunne tilbyde disse til både vores sports- og køkkenkunder, eftersom Fällkniven også har køkkenknive, fortæller Michael Carlander, Produktchef for Sport & Outdoor hos Roswi.

Distribution i Norge, Sverige, Finland og Danmark

Distribution for varemærket Fällkniven kommer til at finde sted i Norge, Sverige, Finland og Danmark – lande, hvor Roswi er aktive. I disse lande er der stort potentiale for Fällknivens produkter.

– Fällknivens produkter er perfekte til jagt, hvilket er noget, der er udbredt i netop de nordiske lande. Derfor er der stor efterspørgsel på produkterne netop her. Vi glæder os til at arbejde med Fällknivens produkter i disse lande, siger Michael Carlander.

Roswi begyndte at repræsentere Fällkniven d. 1. januar 2018

Roswi begyndte at repræsentere Fällkniven d. 1. januar 2018. Nærmere oplysninger om bestilling af produkter fra Fällkniven fås via mail til info@roswi.se eller på tlf. 08-505 665 00.

 

Er du nysgerrig på sortimentet allerede nu? Se her! Du kan også besøge os på messen Inköpsdagar Åre d. 19.-21. marts for at se nærmere på produkterne.

 

For mere information, kontakt:
Michael Carlander, produktchef sport & outdoor
Roswi AB
Telefon: 073-500 20 10
E-mail: michael.carlander@roswi.se

Jonas Svärding, produktchef køkken
Roswi AB
Telefon: 070-864 57 12
E-mail: jonas.svarding@roswi.se

Sofia Base, presseansvarlig Roswi AB
Telefon: 070-586 35 77
E-mail: sofia.base@roswi.se

Produkten har lagts i kundvagnen