Vi bruger cookies til at give dig en bedre hjemmeside oplevelse. Lær mere om cookies på roswi.se

Hoppa till innehållet

Hydrapak – nyt varemærke hos Roswi

28-05-2015

Vi er stolte over at kunne præsentere et nyt samarbejde med varemærket Hydrapak. Vi begynder omgående at repræsentere varemærket med de smarte og fleksible produkter som eksempelvis sammenfoldbare vandflasker.

Vær altid innovativ. Tag altid genveje. Dette motto opsummerer Hydrapaks fokus på at skabe de bedste væskeløsninger uanset aktiviteten. Hydrapak skubber konstant grænserne for design og materialevalg med henblik på at skabe de løsninger, der er enkle at anvende, og som leverer mest funktionalitet. Med input fra cyklister, løbere, skiløbere og padlere har Hydrapak raffineret sine produkter for at kunne imødekomme alles behov. Udforsk f.eks. den nye STASH-flaske, der er reelt sammenfoldbar!

”Vi glädjer oss såklart för detta nya samarbete och kan se att Hydrapak fyller ett hål på marknaden idag med sina innovativa och smarta lösningar.” säger Michael Carlander på Roswi AB.

Sammenfoldbar vandflaske STASH
Den sammenfoldbare STASH-vandflaske rummer 0,75 liter og har en top og bund, som kan klikkes sammen med hinanden, hvilket komprimerer flasken maksimalt og bringer den samlede højde ned på 53 mm med en diameter på 89 mm. Vægt kun 64 gram!

Sådan gør du: Tag fat i over- og underdelen, skru flasken sammen således, at den bløde mellemdel komprimeres, og klem delene sammen.

Den praktiske fingerløkke gør den nem at holde og let at holde styr på. Den kan også stables, således at den optager mindst mulig plads. Proppen måler 43 mm i diameter, hvilket gør det let at rengøre flasken. Fingerløkken er monteret fra fabrikkens side.

  • Kan maskinopvaskes.

  • BPA- og PVC-fri og imødekommer eller overgår EU-regulativer

  • No-Leak™-garanti (lækagesikker)

Vandflaske, Soft Flask
Den sammenfoldbare Soft Flask 150 er en perfekt og kompakt løsning for dem, der gerne vil kunne tage deres foretrukne energigel eller blot en mindre mængde væske med sig. Al væske kan suges ud af flasken, hvorefter den bliver helt komprimeret.

Påfyldes f.eks. med flere pakker af dine foretrukne energigel og spædes evt. op med lidt vand. Eller påfyld med vand eller elektrolytter efter eget ønske!

  • Proppen måler 28 mm i diameter.

  • Mål: længde 165 mm, bredde 73 mm, vægt 20 gram

  • Kan maskinopvaskes.

  • BPA- og PVC-fri og imødekommer eller overgår EU-regulativer

  • No-Leak™-garanti (lækagesikker)

Læs mere om Hydrapak her og se produkterne.

Hydrapak.jpg

Produkten har lagts i kundvagnen