Vi bruger cookies til at give dig en bedre hjemmeside oplevelse. Lær mere om cookies på roswi.se

Hoppa till innehållet

Den nye MAGLITE® XL200™ LED lommelygte

26-08-2011

Det sidste skud på stammen i den nye XL-serie, bestående af små kompakte lommelygter fra Maglite.

Endnu et revolutionerende gennembrud i lommelygteteknik. Den nye lommelygte MAGLITE® LED XL200™ er det medlem i XL-familien med det kraftigste lys, hele 172 lumen! Den fungerer som en kombination af sine to forgængere XL100™ og XL50™. Det betyder, at man bruger hurtige klik til at navigere mellem de forskellige funktionstilstande, samtidigt med, at man med et enkelt vrid med håndleddet kan tilpasse de forskellige funktioner. Selvfølgelig har XL200™ også en låsefunktion, som forhindrer utilsigtet brug.

Maglite® XL200™ er designet og produceret på Mag Instruments nybyggede fabrik på ca. 80.000 m2 i Californien, USA. Fabrikken er bygget i overensstemmelse med en af verdens strengeste miljølovgivninger.

Revolutionerende funktioner

Fem nye brugervenlige funktioner:

Tænd med...

1 hurtigt klik for “DIM” - Normal (tænd/sluk) - variabel lysstyrke med hukommelse
2 hurtige klik for “STROBE” - Blink - variabelt blink med hukommelse
3 hurtige klik for “NITE LITE” - Nattelys - blænder automatisk af til laveste lysstyrke
4 hurtige klik for “SIGNAL” - Signaltilstand - Bruger-startet tænd/sluk
5 hurtige klik for “SOS” - signalerer den internationale morsekode SOS

Plus låsefunktion

Denne funktion lader brugeren låse XL200™ (forhindrer utilsigtet brug). For at aktivere den, så ret lommelygtens reflektor mod loftet, tryk og hold strømafbryderen inde. Fortsæt med at holde strømafbryderen inde, mens lommelygten roteres nedad, så lyset rettes mod jorden. Slip strømafbryderen og låsefunktionen er aktiveret. Gentag disse trin for at deaktivere låsen. Lommelygten leveres “ulåst.”

Således fungerer funktionerne

For at tilpasse en specifik funktionstilstand, f.eks. STROBE, så klik hurtigt en gang, fulgt af en anden gang, hvor knappen holdes inde, roter håndleddet og tilpas blinkets frekvens. For at tilpasse f.eks. SOS-tilstanden, så kik fire hurtige gange, fulgt af en femte gang, hvor knappen holdes inde, roter håndleddet og tilpas lysstyrken for SOS-tilstanden.

Produkten har lagts i kundvagnen