Vapor V Wmn FRW

SCARPA

Art. nr.:

700400020012FRW340

EAN:

8025228953251

Farve:

DAHLIA - AQUA
Vis alle farver

Alle farver

Beskrivelse

Vapor V er en ekstremt alsidig og behagelig klatresko. Skoen tilbyder en perfekt balance mellem muligheden for god smearing og tåstyrke, mens mellemsålen og bi-tension-systemet hjælper med at give god støtte.

Sålen er optimal til edging, og skoen er nem at tage af og på takket være de praktiske, dobbelte velcroremme. En perfekt all-round sko som præsterer ved sportsklatring, indendørsklatring, bouldering og traditionel klatring.

 

Overside: Oversiden er et kombineret multipanel i ruskind og microfiber med et sømløst storetå-panel. Lukningen med det dobbelte velcrobånd gør det let og smidigt at tage skoen på og af.

Mellemsål: Talyn 1,0 mm indlæg i fuld længde fra hæl til tå fordeler vægten langs hele foden.

Active randing: Bi-Tension active randing-system som giver god flex med let støtte.

Sål: 2/3 Vibram® XS Grip 2 sål.

Vægt: 200 g - størrelse 38

Størrelser: 34-43 i halve størrelser

Specifikation

Product measurements
Weight (g)
400
Ordering package
Quantity
1

Billeder i høj opløsning

Om varemærket

Scarpa blev grundlagt i Italien i 1938 af Lord Rupert Iveagh og er i dag en af de førende producenter i verden af sko, støvler og skistøvler af højeste kvalitet. Støvler fra Scarpa bruges i vid udstrækning i Himalaya og i polarområder, hvor ydeevne og funktionalitet er af største betydning. Virksomhedens motto er, at intet sted er for langt væk, og nye innovative produkter lanceres fortsat fra Scarpa hvert år.

Læs mere