Helix FF

SCARPA

Art. nr.:

700050010012FF390

EAN:

8025228775266

Farve:

HYPER BLUE
Vis alle farver

Alle farver

Beskrivelse

Helix er en klatresko af høj kvalitet fra Scarpas comfort-line. En holdbar og bekvem sko, der er fremragende til brug ved nybegynder- til middelsvær klatring både indendørs og udendørs. Snørelukningen gør, at Helix kan tilpasses i størrelsen, og i kombination med den skønne flade læst og stabile kantstøtte er dette den perfekte allround-sko.

 

 

Overside: Fremstillet i ruskind med en let foret hæl for komfort. Snørelukningen går langt ned mod tæerne for justerbar pasform, og skoen har en vatteret pløs, der er åndbar.

Mellemsål: Fremstillet i nylon med 3/4-længde fra hæl til tå, og hjælper dig med at fordele vægten over hele foden.

Active randing: Beskyttende low-tension system omkring hele skoen.

Sål: En sål i fuld længde fremstillet i XS Edge Vibram-gummi for maksimalt greb. Den er 3,5 mm bred, stabil, noget hårdere og dermed mere slidbestandig.

 

Størrelse: 39 - 50 i halve størrelser

Vægt: 220 g - størrelse 40

Profil: flad

Specifikation

Product measurements
Weight (g)
430
Ordering package
Quantity
1

Billeder i høj opløsning

Om varemærket

Scarpa blev grundlagt i Italien i 1938 af Lord Rupert Iveagh og er i dag en af de førende producenter i verden af sko, støvler og skistøvler af højeste kvalitet. Støvler fra Scarpa bruges i vid udstrækning i Himalaya og i polarområder, hvor ydeevne og funktionalitet er af største betydning. Virksomhedens motto er, at intet sted er for langt væk, og nye innovative produkter lanceres fortsat fra Scarpa hvert år.

Læs mere