Logomærkning

Jeg vil gerne logomærke et af jeres produkter. Hvordan gør jeg?
Mange af vores produkter kan logomærkes. Afhængigt af hvilket produkt du vælger, så findes der forskellige muligheder for at mærke det fx lasergravering, tampontryk, ætsning etc.

Når du har valgt et produkt kontakter du os, så hjælper vi dig til rette med valg af teknik til at mærke produktet. Vi vil få brug for en fil med det logo, du vil bruge, helst en vektoriseret eps-fil, men vi kan også arbejde med andre formater.
Inden produktionen startes, vil du blive bedt om at godkende en korrektur, så vi kan være sikre på, at du bliver tilfreds med resultatet.

Vær opmærksom på, at vi kun sælger til forhandlere. Hvis du ikke er forhandler, så kan du kontakte os, så hjælper vi dig med at finde en passende af det produkt, du har valgt.

Hvor lang er leveringstiden for at logomærke et produkt?
Leveringstiden for at logomærke et produkt varierer afhængigt af det valgte produkt, kvantiteten og valg af teknik til mærkning af produktet. Kontakt os for at få en skønnet leveringstid angående din forespørgsel. Husk at leveringstiden altid regnes fra den dato, hvor du har godkendt korrekturen af logomærkningen.

Hvilke forskellige muligheder findes der for at mærke et produkt?
Afhængigt af produktet kan vi udføre lasergravering, tampontryk, ætsning, metalindlægning mfl. Det afgørende for valget af teknik til mærkning er logoets udseende og det materiale produktet er fremstillet af.  Vi rådfører os gerne med dig for at finde det bedste alternativ. Det kan være, at vi har brug for at få dit logo tilsendt for at kunne foretage en korrekt bedømmelse, især hvis dit logo indeholder mange små detaljer og/eller mange farver.

Hvor mange farver kan et logo til mærkning indeholde?
Flere af vores produkter kan mærkes med logos, som har op til 6 forskellige farver. Det er også produkter, som kan mærkes med ”fototryk”.

Ved lasergravering er det ikke muligt at bruge farver, men logoet får samme farve som den overflade der lasergraveres. Her er det vigtigt at tænke på at vælge et produkt med en farve som afviger fra det underliggende materiales farve, så der opstår en fin kontrast.