Golden Gate Atr ATR

SCARPA

Produktet findes i 2 farver

Art. nr.:

330763510012ATR420

EAN:

8057963137962

Farve:

AZURE - BLACK
Vis alle farver

Beskrivelse

GOLDEN GATE ATR er den perfekte sko til mellemlange løbedistancer i forskellige typer terræn som f.eks. off-road og asfalteret vej. Modellen passer til sportsudøvere der, uanset vægt og erfaring, leder efter en pålidelig og behagelig sko til den daglige træning.

Skoen har en let og åndbar overdel og et lukkesystem for optimal pasform på fod og ankel. Skoen sidder perfekt til på foden, uanset fodform, takket være Sock-Fit LW by SCARPA konstruktionssystemet.

 

GOLDEN GATE ATR er en ekstremt alsidig road-to-trail sko til terrænløb.

Skoen har en meget tætsiddende pasform, så vi anbefaler at du går en størrelse op i forhold til din sædvanlige SCARPA-størrelse, hvis du vil have en behagelig pasform.

 

Vægt: 290 g - størrelse 42

Drop: 4 (Hæl 28 mm - Tå 24 mm)

Specifikation

Product measurements
Weight (g)
580
Ordering package
Quantity
1

Billeder i høj opløsning

Om varemærket

Scarpa blev grundlagt i Italien i 1938 af Lord Rupert Iveagh og er i dag en af de førende producenter i verden af sko, støvler og skistøvler af højeste kvalitet. Støvler fra Scarpa bruges i vid udstrækning i Himalaya og i polarområder, hvor ydeevne og funktionalitet er af største betydning. Virksomhedens motto er, at intet sted er for langt væk, og nye innovative produkter lanceres fortsat fra Scarpa hvert år.

Læs mere