Vi bruger cookies til at give dig en bedre hjemmeside oplevelse. Lær mere om cookies på roswi.se

Hoppa till innehållet

OM OS

Det er lykkedes for Roswi at samle nogle af verdens absolutte topmærker under et og samme tag. Produkter, som er lige smukke at se på, som deres funktionalitet er fuldendt. Alt er nøje udvalgt og testet af os. Det er ikke noget tilfælde, at vores produkter har været på rejser til månen, at de anvendes af politiet, militæret og andre dygtige fagfolk i hele verden, at de næsten hver dag dukker op på din fjernsynsskærm eller i en film. Nogle af dem er oven i købet udstillet på Röhsska Museet i Göteborg og Museum of Modern Art i New York. Desuden er vi hele tiden på jagt efter nye interessante produkter for at vores sortiment hele tiden skal føles spændende og banebrydende.

Vores historie

Roswi har gennem over 70 år opbygget en stor erfaring inden for salg, markedsføring, indkøb og logistik. De varemærker vi har valgt at arbejde med er karakteriseret af en stærk varemærkeprofil, høj kvalitet samt smart design og funktionalitet.

Hvordan vi arbejder

Roswi arbejder udelukkende via forhandlere. Vores ambition er at arbejde i nærheden af både vores leverandører og kunder for at markedsføre og distribuere produkterne på markedet på den mest effektive måde.

Gennem vores høje niveau for kundeservice og vores effektive lager sikrer vi hurtige leverancer og et stabilt vareflow.

Miljø er meget vigtigt for os på Roswi. Læs mere om, hvad vi gør for at beskytte miljøet her.

Vil du gerne i kontakt med os?

Vil du være forhandler? Ansøgning om at blive forhandler finder du her, Bliv forhandler.

Søger du en distributør eller agent? Tag kontakt med os! Vores kontaktoplysninger finder du her, Kontakt.

Velkommen til Roswi!

Produkten har lagts i kundvagnen