Vi bruger cookies til at give dig en bedre hjemmeside oplevelse. Lær mere om cookies på roswi.se

Hoppa till innehållet

Sådan får du en vellykket picnic i det fri

Plejer du at planlægge din picnic lang tid i forvejen, eller foretrækker du at være 100 % spontan og bare tage afsted, når du får lyst? Uanset hvilken picnic-type du er, kan vores artikel hjælpe dig med at få de bedste forudsætninger for en vellykket picnic.

Vejr, omgivelser og komfort

Respekt for vejrudsigterne – men det er let at stole lidt for meget på dem i håb om at få det perfekte picnic-vejr. Hold øje med vejrudsigten kontinuerligt, hvis du planlægger længere tid i forvejen, da den hurtigt kan ændre sig. Også når du tager på en spontan picnic kan det være en god idé at tage regntøj eller en tarp med, hvis nu du bliver overrasket af regnvejr.

Hvis du tager noget med at sidde på, bør du sikre dig, at det kan tåle vand. Det er måske en god idé at bruge en hængekøje (som ikke ligger direkte på jorden, der let kan blive våd)? Så kan du desuden bare sætte tarpen op over hængekøjen, hvis det ser ud til regn.

En campingstol kan også være god at sidde på. Lounger SL fra ENO er utroligt behagelig, står stabilt og har samtidigt en kopholder på siden. Denne kan du selvfølgelig også kombinere med en tarp for at holde regnen ude.

Maden og indpakningen

Når det handler om picnic-maden, så er det kun fantasien, der sætter grænser! Hvad madpakken indeholder i sidste ende, afhænger naturligvis af, om du planlægger i forvejen eller bare tager det, der nu lige er ved hånden i køleskabet og spisekammeret. Sørg for at tage nogle pålidelige madkasser med, som ikke lækker i tasken – og så må de selvfølgelig gerne være gode for både mennesker og miljø. ECOlunchbox har mange miljøvenlige madkasser i forskellige størrelser og former. Blue Water Bento collection består af et antal lækkefri dåser i rustfrit stål med silikonelåg og et specielt mønster på låget, som symboliserer, at de er miljøvenlige hvad angår vores have. Madkasserne fra ECOlunchbox indeholder selvfølgelig ikke giftige stoffer.

Her er flere tips til nogle rigtig gode madkasser:

  • Three in one: Tre madkasser i ”flere etager” som adskiller maden effektivt. Madkassen er fremstillet helt i rustfrit stål og er også egnet til at varme mad i på friluftskøkkenet.
  • Bamboo Mess kit: I 90 % naturmateriale og med en elastisk snor, som holder madkassen lukket og holder på den medfølgende spork. Sporken er desuden specielt udformet til at kunne få alt maden med helt ud i hjørnerne af madkassen, så der ikke er nogen madrester tilbage.

Bestik er et must, så du ikke får fedtede fingre. Hvorfor ikke satse på en ordentlig spork som kan klare det meste? Humangears spork GoBites Uno er specielt udviklet til at være ekstra slidstærk. Kombiner gerne flere sporks i mange skønne farver dit picnic-sæt! Hvis du fortrækker at køre 100 % rustfrit, har ECOlunchbox en spork i mindre format, som du nemt kan lægge ned i madkassen. Kupilkas praktiske og robuste bestik er i 50 % træfiber samt 50 % plast og består af kniv, gaffel, spiseske og teske. Match gerne med en flot tallerken fra Kupilka, f.eks. Kupilka 44, for at få følelsen af at være tæt på naturen.

En drikkedunk med væske er naturligvis også noget, du skal have med. Medbring en ordentlig vandflaske, der rummer rigeligt med væske, og gerne med en stor åbning, så du kan komme nogle isterninger i til at holde drikken kold, hvis det er varmt udenfor.

Når du har valgt mad og udstyr til din picnic, gælder det om t pakke det smart. Vælg en rummelig vandrerygsæk, hvis du har planer om at gå langt for at komme til dit picnic-sted.

Og så er det eneste der mangler bare at vælge, hvornår det skal foregå – og så afsted ud i det fri. Vi ønsker dig et forår og en sommer fyldt med skønne, vellykkede picnic-udflugter!

Produkten har lagts i kundvagnen