Vi bruger cookies til at give dig en bedre hjemmeside oplevelse. Lær mere om cookies på roswi.se

Hoppa till innehållet

Roswi overtager varekataloget hos Creative Design AB

28-06-2012

Endnu flere velkendte og etablerede varemærker hos Roswi.

Roswi AB overtog den 1. juli virksomheden i Creative Design AB som distributør af de velkendte og etablerede varemærker, som hidtil har været repræsenteret af Creative Design i Sverige. Varemærkerne udgøres af Lékué bage- og madlavningprodukter i silikone, iSi soda- og flødesifoner, architec skærebrætter og køkkenprodukter, Galic peberkværner samt Combooh-skeen.

Nogle af de mest kendte produkter er citronpresseren, DecoMax kagesprøjten og et komplet sortiment bageformer i silikone fra Lékué. Udover dette er flødesifoner fra iSi også meget påskønnede. De innovative og fornøjelige produkter fra architec i form af skærebrætter og redskaber, samt flotte peber- og saltkværne fra Galic.

Roswi og Creative Design samme filosofi

Overtagelsen er motiveret af, at Roswis og Creative Designs filosofi og sortiment passer godt sammen. Desuden deles målsætningen om at holde et højt serviceniveau, hurtig levering og at stille unikke, velkendte varemærker af høj kvalitet til rådighed. Med en strategi om at vokse inden for segmentet for husholdningsprodukter, passer de erhvervede mærker godt ind i sortimentet hos Roswi.

Roswi AB er autoriseret importør/grossist for de fleste varemærker af høj kvalitet. I dag består Roswis sortiment af Victorinox schweizerknive og køkkenknive. Chef'n innovative og fornøjelige køkkenredskaber, Chef's Choice knivslibere, SIGG schweizisk designede vandflasker, Light My Fire svenske innovative campingprodukter som Sporken. Kontor og lager ligger i Täby, lige nord for Stockholm.

Jonas Svärding begynder at arbejde på Roswi

Jonas Svärding, som i mange år har drevet Creative Design AB sammen med Jan, kommer til at arbejde for Roswi for at sikre kontinuiteten og siden vokse videre ind i en rolle med markedsføring og PR. Jan kommer til at være i baggrunden i en periode fremover og kommer derefter til at nyde godt af sin nyfundne frihed som pensionist.

"Vi ser store fordeler med denne sammenlægning, da vi yderligere styrker vores position på markedet og kan tilbyde vores kunder et endnu skarpere sortiment," siger Christopher Carlander, administrerende direktør for Roswi AB.

"Jeg er overordenligt glad for at blive en del af Roswi og er sikker på, at vi sammen vil skabe vækst for vores leverandører, men også langsigtet god rentabilitet for vores kunder," siger Jonas Svärding, administrerende direktør for Creative Design AB.

Øvrige detaljer om, hvad der kommer til ske fremover vil blive oplyst inden for kort tid. De kunder, som på nuværende tidspunkt ikke har et kundenummer hos Roswi, får et nyt kundenummer. En komplet ny prisliste bliver sendt ud, som inkluderer alle sortimenter.

Produkten har lagts i kundvagnen