Vi bruger cookies til at give dig en bedre hjemmeside oplevelse. Lær mere om cookies på roswi.se

Hoppa till innehållet

Roswi AB udvider sit sortiment med innovative sko fra SCARPA

12-06-2018

Roswi AB bliver ny distributør for skoproducenten SCARPA i Danmark, Sverige og Finland. SCARPA har et imponerende sortiment af sko af højeste kvalitet til sport og udendørsliv samt et velkendt innovativt og stilfuldt design.

Som distributør for SCARPA styrker Roswi AB sin position på markedet for sport og outdoor samt supplerer sit i forvejen stærke sortiment inden for samme område. Roswi er allerede begyndt med salget af forår / sommer kollektionen 2019, som bliver den første sæson.

Førende i verden

Den italienske virksomhed SCARPA designer og producerer sko og støvler, som er særligt udviklet til vandring, skiløb, alpint skiløb, klatring og bjergbestigning. Al designudvikling og fremstilling sker i SCARPAs eget regi. Hver model er omhyggeligt udviklet til mindste detalje ved hjælp af en stor portion kreativitet, mange års erfaring, solidt knowhow samt højteknologiske og holdbare materialer. Det er intet tilfælde, at SCARPA med sit komplette sortiment i dag er førende i verden inden for fremstilling af sko til aktiviteter omkring og på bjerget.


”Vi er stolte og forventningsfulde over dette spændende samarbejde med en af verdens førende producenter af sko og støvler til sport og outdoor-aktiviteter. SCARPA passer perfekt ind i vores sortiment af veldesignede og funktionelle produkter af høj kvalitet,” siger Christopher Carlander, VD hos Roswi.
 

Stark tradition med mennesket i fokus

SCARPAs succes er resultatet af en stærk tradition og hårdt arbejde i sand entreprenørånd. Allerede i 1956, da den første Parisotto-generation begav sig ud på SCARPA-rejsen, forstod de vigtigheden af den højeste kvalitet, hvilket også gjorde, at SCARPAs første sko hurtigt blev populære. I dag finder du SCARPAs sko på såvel professionelle klatrere og løbere som sports- og outdoor-entusiaster verden over. SCARPA fokuserer på at fremstille unikke sko til udfordrende forhold ved hjælp af kreativitet og en innovativ tankegang og med menneskers oplevelse i fokus.

"Missionen for et firma består af værdier, der skal overføres til markedet gennem firmaets produkt. Disse værdier giver liv og vitalitet til en ide eller et projekt. Vores samarbejdspartnere bliver hver dag til hovedpersoner og en integreret del af vores mission, og værdierne omdannes til konkrete handlinger. SCARPA er et premium brand og passer perfekt til ROSWI’s profil. Det personligt udfordrende, dedikationen, og den konstante stræben efter kontinuerlig forbedring (typiske træk hos de som færdes i bjergene) ligger i centrum for både arbejdsmetoder og livsstil hos begge firmaer. Vi ser virkelig frem imod et langt og stærkt samarbejde", siger Francesco Favilli, salgsdirektør for SCARPA.
 

For mere information, kontakt:
 
Kundeservice
Roswi AB
Tel: + 46 8 505 665 00
E-mail: info@roswi.dk
 
Cecilia Theisinger, Presseansvarlig
Roswi AB
Tel: +46 8 505 665 27
E-mail: cecilia.theisinger@roswi.se
Produkten har lagts i kundvagnen