Vi bruger cookies til at give dig en bedre hjemmeside oplevelse. Lær mere om cookies på roswi.se

Hoppa till innehållet

Roswi AB ny distributør for Kupilka

03-10-2016

Roswi AB er stolte af at kunne annoncere et nyt samarbejde med varemærket Kupilka. Kupilka fremstiller krus og tallerkener af et miljøvenligt biomaterialer, 50% træfibre og 50% plast. Produkterne er fuldt genanvendelige til nye produkter eller kan brændes.

Kupilka er et gammelt navn fra de gamle dage, der kombinerer kvalitetsdesign med ny teknologi af højeste kaliber med miljøvenlige tallerkensæt. Hos Roswi bliver dette til et perfekt supplement til resten af udvalget.

- Vores kunder spørger efter bestik, tallerkener og krus der passer perfekt til eventyr i skoven, er robuste og med øko-tænkning. Kupilka opfylder let alle disse krav, siger Michael Carlander, Produktchef hos Roswi.

Slidstærke produkter
Kupilkas produkter er lette og holdbare. De kan også let rengøres med vand og er derfor velegnede til at medbringe ud i naturen. Materialet er vandtæt og hygiejnisk og kan vaskes i en opvaskemaskine.

- Mange produkter på markedet i dag har ikke den kvalitet, som de lover, derfor vi er glade for at have fundet Kupilkas produkter, der er meget holdbare, siger Michael Carlander.

Fremstillet med EKOenergi i Finland
Kupilkas udendørs beholdere er fremstillet af Kareline naturfiberkompositmaterialer. Både biomaterialet og produkterne er fremstillet ved hjælp af EKOenergi i Finland. Produkterne er fuldt genanvendelige til nye produkter eller kan brændes. Udvalget består bl.a. af krus, tallerkener og bestik. Klik her for at se Kupilkas sortiment.

Produkten har lagts i kundvagnen