Vi bruger cookies til at give dig en bedre hjemmeside oplevelse. Lær mere om cookies på roswi.se

Hoppa till innehållet

Roswi AB ny distributør for ENO

26-06-2017

Et nyt partnerskab er klart med ENO (Eagles Nest Outfitters), der er kendt for deres hængekøjer - perfekt til udendørs liv, rejser og eventyr. Roswi vil repræsentere ENO i hele Norden.

ENO (Eagles Nest Outfitters) blev grundlagt i sommeren 1999 som følge af en stor drøm, hårdt arbejde og en passion for eventyr og rejser. ENO begyndte i Florida med en plan om at sælge hængekøjer på musikfestivaler på østkysten. Det hele startede fra en minivan. Det voksede hurtigt til noget helt andet.

Et af de førende varemærker i branchen

I dag er ENO det førende amerikanske varemærke for stilfulde og smarte hængekøjer og virksomheden har sin højborg i Asheville, North Carolina. De tilbyder produkter af den højeste kvalitet til eventyrrejsende og udendørselskere over hele verden.

- Vi så en stigende tendens i markedet og efterspørgslen efter de helt rigtige hængekøjer og følte, det var et perfekt supplement til resten af vores udendørs produkter, siger Michael Carlander, produktchef hos Roswi.

Michael tilføjer:

- At komme lidt væk fra jorden, når du er ude og campe, er det sandsynligvis ingen, der siger nej til. På den måde undgår du insekter og fugt og får en komfortabel sovestil. Desuden er det en fordel at ENOs hængekøjer fylder meget lidt, er holdbare og næppe vejer noget.

For ENO selv, var det vigtigt at finde den rette partner til at fortsætte med at vokse og blive set på nye markeder.

- Da vi fortsætter med at vokse og dele ENOs brandhistorie internationalt, er det vigtigt for os at tilpasse os til nøgleforhandlere. Det var klart fra dag 1, at Roswi var den rigtige partner til at hjælpe med at bringe ENO til det internationale marked, siger Adam Cohen, International salgschef hos ENO.

Hængekøjer, myggenet, tilbehør og meget mere

Udover hængekøjer vil Roswi have udstyr fra ENO såsom myggenet, dyner, presenninger og stropper. Roswi vil repræsentere ENO i hele Norden.

 

For mere information, kontakt:

Michael Carlander, produktchef
Roswi AB
Direkte: 073-500 20 10
E-mail: michael.carlander@roswi.se

Sofia Base, Presseansvarlig
Roswi AB
Direkte: 070-586 35 77
E-mail: sofia.base@roswi.se

Produkten har lagts i kundvagnen