Vi bruger cookies til at give dig en bedre hjemmeside oplevelse. Lær mere om cookies på roswi.se

Hoppa till innehållet

Roswi AB ny distributør for Cabeau

17-08-2016

Vi har indledt et nyt samarbejde med Cabeau, der fremstiller innovative rejseprodukter. Deres sortiment omfatter bl.a. unikke nakkepuder, komfortprodukter, rejse tilbehør og on-the-go redskaber af høj kvalitet.

Cabeau skaber innovative rejseprodukter og tilbyder overkommelig luksus for alle. Uanset om det drejer sig om deres prisvindende Evolution Pillow af memoryfoam, eller deres justerbare Midnight Magic sovemaske, tilbyder de unikke nakkepuder, komfortprodukter, rejsetilbehør og on-the-go redskaber af høj kvalitet.

-Cabeau er en velkommen tilføjelse til vores sortiment af rejseprodukter. De er inspireret af endeløs fantasi og står for kvalitet og innovation, siger Michael Carlander, Produktchef hos Roswi.

En behagelig rejseoplevelse

Det hele startede da grundlæggeren af Cabeau, David Sternlight, spillede professionel basketball i sin ungdom. Han rejse utroligt meget, hvilket ikke altid var bekvemt og han oplevede tit stivhed i kroppen.

I løbet af denne tid besluttede David at han ville skabe en bedre og mere behagelig rejseoplevelse, både for sig selv og alle andre. Sagt og gjort - i 2009, efter måneders udvikling, blev den revolutionære rejsepude Evolution Pillow født.

- Cabeau har vundet mange præmier for deres nyskabende patenterede produkter. En test som Expressens Alt om Rejser (22/4 2016) udførte om nakkepuder er blot ét eksempel. Da fik Evolution Pillow 5 hvepse ud af 5, siger Michael Carlander.

Cabeau i over 50 lande

I dag er det muligt at finde Cabeaus patenterede rejsepuder, komfortprodukter og tilbehør i mere end 50 lande verden over. Cabeaus produkter har lige fra starten har sat nye branchestandarder for kvalitet og komfort, og har vundet flere præmier.

Sortimentet, der består af bl.a. rejsetæpper, rejsepuder, sovemasker og tilbehør kan findes her: http://www.roswi.dk/varumarken_1/cabeau

Produkten har lagts i kundvagnen