Vi bruger cookies til at give dig en bedre hjemmeside oplevelse. Lær mere om cookies på roswi.se

Hoppa till innehållet

Roswi AB ny distributør af ECOlunchbox

11-04-2016

Roswi AB er stolte over at kunne præsentere et nyt samarbejde med varemærket ECOlunchbox. ECOlunchbox tilbyder flotte madkasser og tilbehør med retrolook i rustfrit stål – produkter som kompletterer Roswis sortiment.

ECOLunchbox begyndte med en idé om, at forandring allerede burde kunne ske ved frokosttid. Grundlæggeren, Sandra Ann Harris, ville ændre indpakningen af familiens frokoster og ville gøre det på en måde, som var sund – både for dem og miljøet. Madkasserne og tilbehøret fra ECOLunchbox er fri for plast, BPA og danner ikke affald. Sig farvel til madkasser af plast og velkommen til rustfrit stål.

Forskellige madkassetyper

ECOlunchbox har et stort sortiment af madkasser. Madkasserne findes i flere forskellige udformninger, så du har mulighed for at finde en, der passer helt perfekt til dig. For eksempel findes der forskellige udgaver af tredelte madkasser, så din mad ikke bliver blandet sammen. Der er også rektangulære, firkantede og runde former at vælge imellem.

Madkasserne er ikke kun praktiske, men er også meget flotte med et stilrent retrolook. De er fremstillede af rustfrit stål og er helt fri for ftalater, BPA og andre hormonforstyrrende stoffer.

Smart tilbehør

Foruden madkasser finder du smart tilbehør, som snackdåser, tallerkenbakker og lækagesikre dåser i mindre modeller. De lækagesikre dåser har silikonelåg med gribevenlige flapper, som gør det nemt at åbne og lukke låget. Disse dåser kombinerer en bund af rustfrit stål og et låg af silikone, hvilket gør dåserne lettere end eksempelvis glasbeholdere.

Er du interesseret i at få mere at vide om ECOlunchbox? Gå ind her og find den bedste madkassetype til dig!

Produkten har lagts i kundvagnen