Vi bruger cookies til at give dig en bedre hjemmeside oplevelse. Lær mere om cookies på roswi.se

Hoppa till innehållet

Roswi AB, ny distributør af BioLite

01-04-2016

Roswi AB er stolt af at kunne annoncere et nyt samarbejde med varemærket BioLite. BioLite fremstiller friluftskøkkener, der konverterer ild til energi og samtidig giver dig mulighed for at oplade dine enheder.

BioLites mål er at skabe "energi overalt", og hjælpe folk med at leve udenfor el-nettet gennem at skabe avancerede energiprodukter, som hjælper dig med at lave mad, få strøm og genoplade dit liv, også der hvor elektricitet ikke er tilgængelig. BioLite har udviklet teknikker til at konvertere ild til elektricitet og deling af strøm mellem enheder. BioLite er nu førende i kategorien og vandt prisen "ISPO Brand New Company Award" for tilbehør i 2016.

- Vi er meget glade for at annoncere vores nye partnerskab med BioLite, fordi deres produkter kommer på det helt rigtige tidspunkt. At være i stand til at skabe energi ud fra, hvad naturen giver er fantastisk og at samtidig kunne lave mad er genialt, siger Christopher Carlander, administrerende direktør for Roswi.

BioLite - CampStove

Noget af det bedst sælgende fra BioLite er BioLite CampStove - et komfur, der producerer elektricitet, der kan anvendes via en USB-port. Fordelen ved komfuret er, at brændslet er træ, som kan findes i naturen, dette giver ubegrænset adgang til brændsel. Når man tænder op i CampStove forbrændes træet effektivt takket være en effektforbedrende ventilator. Dette giver et røgfrit bål, som du kan lave mad og koge vand på. CampStove er meget let at få i gang, brændslet er gratis, og det har en god ydeevne (koger 1 liter vand på 4,5 minutter).

Serien består af en række smarte løsninger, såsom grill, solpanel og camping belysning. Du kan finde hele sortimentet her.

Roswi begyndte at repræsentere BioLite den 1. marts 2016

Roswi begyndte at repræsentere BioLite den 1. Marts 2016. For at få mere information om, hvordan du bestiller produkter fra BioLite, send en e-mail til info@roswi.se eller ring på +46 08-505665 00.

Produkten har lagts i kundvagnen