Vi bruger cookies til at give dig en bedre hjemmeside oplevelse. Lær mere om cookies på roswi.se

Hoppa till innehållet

Roswi AB lancerer B2B-webshop for finske forhandlere

29-09-2017

Roswi AB investerer nu på det finske marked efter succesrige etableringer i Sverige og Danmark. Dette sker med lancering af e-handel for B2B i Finland.

Roswi er distributør af kvalitetsprodukter inden for køkken, sport, fritid og friluftsliv. Under ét og samme tag forhandles nogle af verdens førende topmærker som Maglite, Nalgene, Victorinox og SIGG.

Efter en vellykket etablering af e-handel til forhandlere i Sverige og Danmark er næste skridt at komme ind på det finske marked gennem en webshop til de finske forhandlere.

"Vi har modtaget mange anmodninger fra finske kunder, der er interesserede i vores mærker, så vi vidste, at efterspørgslen var til stede At vi starter initiativet med en e-handel gøres primært for at understøtte vores nuværende og fremtidige kunder der. "E-handel gør det nemt for kunderne at se lagersaldo, priser, downloade billeder i høj opløsning og afgive bestillinger, når de ønsker det", siger Sofia Base, E-handels- og marketingdirektør hos Roswi.

Roswi.fi er der et udvalgt sortiment, som Roswi har ret til at sælge i Finland. Her vil kunderne fra start kunne finde mærkerne BioLite, Cabeau, ECOlunchbox, ENO, Humangear, Nalgene, Pedco og UCO.

"Vores håb er at gradvist udvide vores sortiment til vores finske kunder i takt med, at vi får rettighederne til det", siger Christopher Carlander, adm.dir. hos Roswi.

Webshoppen er allerede helt klar til at blive brugt af forhandlerne i Finland. Hvis man vil købe produkterne hos Roswi.fi skal man være være en forhandler med en kundekonto hos Roswi, hvilket man kan ansøge om på hjemmesiden.

 

For mere information kontakt:
Christopher Carlander, administrerende direktør
Roswi AB
Direkte nr: 070-886 35 82
E-mail: christopher.carlander@roswi.se

Sofia Base, Press Officer
Roswi AB
Direkte nr: 070-586 35 77
E-mail: sofia.base@roswi.se

Produkten har lagts i kundvagnen