Vi bruger cookies til at give dig en bedre hjemmeside oplevelse. Lær mere om cookies på roswi.se

Hoppa till innehållet

Roswi AB indleder et samarbejde med super.natural

09-01-2017

Et nyt samarbejde er på plads med super.natural, som fremstiller funktionelt varmt undertøj og tøj af en kombination af merinould og syntetiske fibre. Roswi har straks fået ansvaret for salg i Sverige, Danmark og Norge.

super.natural henter inspiration i livet og naturen, når de designer deres tøj. Tøjet, som omfatter alt fra undertøj til overtøj, er fremstillet for at give dig de teknisk bedste muligheder og den bedste komfort, uanset aktiviteten. Tøjet er højeste mode og er fremstillet af en kombination af merinould og syntetiske fibre – en unik blød fornemmelse med maksimal ydeevne. Takket være dette kan tøjet sagtens bruges til både hverdag, træning og fest.

Salg i Sverige, Danmark og Norge

Roswi er fra 1, december 2016 ansvarlig for slag af super.naturals tøj i Sverige, Danmark og Norge. Aftalen med super.natural indebærer, att Roswi overtager ansvaret for salg af super.naturals produkter til butikker i disse lande.

– Det bliver vældig sjovt at begynde at arbejde med super.natural, som har et stort potentiale for vækst i Norden takket være dets funktionalitet og flotte design, siger Jenni Swadding, salgsansvarlig for agentur-varemærkerne hos Roswi.

For mere information, kontakt:

Jenni Swadding, salgsansvalig super.natural
Direkte: 070-886 35 83
E-mail: jenni.swadding@roswi.se

Produkten har lagts i kundvagnen