Vi bruger cookies til at give dig en bedre hjemmeside oplevelse. Lær mere om cookies på roswi.se

Hoppa till innehållet

Patagonia vinder "Årets miljømærke" i Gear Of The Year

24-02-2017

Patagonia brænder for miljøet - noget som de uden tvivl beviste ved Black Friday 2016, da de valgte at donere 100 % af deres salg til miljøorganisationer. I går blev prisen "Årets miljømærke" uddelt i Gear Of The Year, som Patagonia hentede hjem.

Sportsbranchen arrangerer årligt "Gear Of The Year", hvilket denne gang var den ottende i rækken. I "Gear Of The Year" nomineres, stemmes på og udses produkter og varemærker, som stikker lidt ekstra ud på en eller anden måde. Patagonia var nomineret i kategorien "Årets miljømærke", hvilket rimer godt.

– Det er virkelig supersjovt at vi fik prisen, da den er et bevis på at Patagonia går den rigtige vej, og forhåbentlig kan dette inspirere andre til at gøre det samme og følge deres valgte kurs, siger Jenni Swadding, salgsansvarlig for Patagonia. 

Patagonia går som bemærket altid sin egen vej, når det gælder miljø, og de brænder for at gøre en forskel. Ved shopping-weekenden Black Friday sidste året bestemte de sig for at donere 100 % af deres salg til miljøorganisationer.  Det blev til 10 millioner dollars til miljøarbejde verden over.

I dag er Patagonias opgave at udvikle de bedste produkter, ikke forårsage nogen unødvendig skade, inspirere og frembringe løsninger på miljøkrisen.

– For at vores miljø skal få det bedre, skal vi alle hjælpe til.  Hvis flere gjorde som Patagonia, ville vi sammen kunne gøre en enorm forskel, afslutter Jenni Swadding.


For mere information, kontakt: 

Jenni Swadding, salgsansvarlig Patagonia
Roswi AB
Direkte: 070-886 35 83
E-mail: jenni.swadding@roswi.se

Sofia Base, Presseansvarlig
Roswi AB
Direkte: 070-586 35 77
E-mail: sofia.base@roswi.se

Produkten har lagts i kundvagnen