Vi bruger cookies til at give dig en bedre hjemmeside oplevelse. Lær mere om cookies på roswi.se

Hoppa till innehållet

Oplad og lave mad med CampStove fra BioLite

20-04-2016

Brænder du for vandreture, men vil du ikke helt miste kontakten med civilisationen? Så er CampStove noget for dig. CampStove er et effektivt, kompakt campingkøkken, der anvender brændstof fra naturen. CampStove kan også anvendes som oplader.

Du er på campingtur, fjeldvandring eller en anden udflugt og er nødt til at standse for at lave frokost til dig og dine venner. Så henter du CampStove frem - et kompakt campingkøkken, der koger 1 liter vand på omkring 4,5 minutter.

Varmen fra det bærbare ildsted genererer elektricitet, der driver en ventilator, der yderligere forbedrer forbrændingen. Overskydende strøm sendes til USB-porten, og kan bruges til at oplade elektronisk udstyr (kamera, lampe eller en mobiltelefon). På den måde kan du ringe og høre, at alt er vel med din familie, mens du spiser din frokost, eller tage et billede med kameraet, der tidligere blev opladet.

CampStove er et miljøvenligt alternativ

Campingkøkkenet er nemt at bruge og hurtig at tænde. Du kan nemt finde brændstoffet til CampStove i naturen, hvilket også giver ubegrænset brændstof og er et meget miljøvenligt alternativ og en frihed ud over det sædvanlige. Og så slipper du for at skulle medbringe og håndtere fossile brændstoffer såsom gas og forskellige oliebaserede varianter.

Er du nysgerrig efter at vide mere? Klik her!

Produkten har lagts i kundvagnen