Vi bruger cookies til at give dig en bedre hjemmeside oplevelse. Lær mere om cookies på roswi.se

Hoppa till innehållet

Nye MAG-TAC LED taktiske lommelygter

14-11-2012

Maglite præsenterer to nye modeller af taktiske lommelygter.

Da MAG-TAC® LED blev udviklet, var målet at skabe et avanceret lysinstrument, hvor udseendet, kvaliteten og præstationen var i topklasse. Resultatet er Maglites første taktiske lommelygter, som er solide, hurtigt håndterbare, lette at gribe fat i, og som har en blændende effekt for deres størrelser. Takket være en trykknap i bagstykket, kan de tændes og slukkes uden at ændre lygtens fokusering.

MAG-TAC findes i to udgaver

MAG-TAC® LED findes i to udgaver, en med fladt hoved (Plain bezel) og en med bølget hoved (Crowned bezel). Den med fladt hoved er lavet til politi, vagtpersonel og jægere. Den med bølget hoved er mere tiltænkt indsatsstyrker, militær og andre taktiske professionsgrupper. Selvfølgelig passer begge modeller selv til en almindelig bruger.

Skabelsen af MAG-TAC® LED Crowned bezel blev vejledt af input from militærpersonel og taktiske konsulenter. Denne udgave af MAG-TAC® LED leveres med en aftagelig clips og har tre lysfunktioner: midlertidig tændt/slukket, 100% lysstyrke samt blinktilstand med en kraftig 12 Hz lysstrobe, som kan desorientere en modstander. Alle disse funktioner er valgbare gennem Mag Instruments trykknap i bagstykket, som aktiveres gennem hurtige tryk på knappen (Quick-Click™).

Skabelsen af MAG-TAC® LED Plain bezel blev vejledt af input fra politibetjente og andre taktiske brugere. MAG-TAC® LED leveres med en aftagelig clips og har tre lysfunktioner: midlertidig tændt/slukket, 100% lysstyrke samt lav tilstand, som sparer batteritid. Alle disse funktioner er valgbare gennem Mag Instruments trykknap i bagstykket, som aktiveres gennem hurtige tryk på knappen (Quick-Click™).

Findes i farverne: Sort, lysebrun, grøn og grå.

ANSI standarden og MAG-TAC© LED

MAG-TAC© LED er testet i følge den nye ANSI standard af et uafhængigt testinstitut for at give forbrugeren en upartisk opfattelse af præstationen hos MAG-TAC© LED. Resultatet fra testningen vises i illustrationerne på indpakningen.

Forklaringer på ANSI standardens begreber: Candela - lysets intensitet som ikke varierer med afstand; rækkevidde - den afstand, hvorpå lyset synes; lumen - en lumen modsvarer den totale lysstyrke (lig med intensiteten, målt i candela) multipliceret med den rumvinkel (målt i steradianer) i hvilket lyset udsendes.; vandtæthed - tåler den vand eller ikke; faldtests - baseres på 6 forskellige tests efter en vis testprotokol; batteritid (High = 100%, Low = 25%) - ved kontinuerlig brug. ANSI står for American National Standards Institute, se www.ansi.org for mere information.

MAG-TAC© LED Crowned bezel specifikationer

Længde: 134 mm.
Diameter: 27 mm.
Vægt med batterier: 136 gram.
Batterier: 2 stk. CR123 litium, medfølger

MAG-TAC© LED Plain bezel specifikationer

Længde: 132 mm.
Diameter: 27 mm.
Vægt med batterier: 136 gram.
Batterier: 2 stk. CR123 litium, medfølger

Lommelygten inkluderer alle de kvalitetsfunktioner, som professionelle og normale brugere forventer sig af en Maglite® lommelygte:

  • Robust, maskinbearbejdet aluminiumskonstruktion.
  • Selvrensende tænd/sluk knap
  • Fokuserbar kraftig lysstråle
  • Anodiseret inden fra og ud for forbedret korrosionsbeskyttelse
  • Forseglet i begge ender med O- og V-ringe af højkvalitetsgummi
  • Vand- og stødsikker konstruktion
  • Detaljerede garanti- og brugsanvisninger vedlagt
  • Individuelt serienummer
  • 2 litiumbatterier af høj kvalitet medfølger
  • Ti års begrænset garanti
Produkten har lagts i kundvagnen