Vi bruger cookies til at give dig en bedre hjemmeside oplevelse. Lær mere om cookies på roswi.se

Hoppa till innehållet

Lækagesikker madpakke Splash Box fra ECOlunchbox

28-04-2016

Synes du også, at det er svært at få din madkasse til at stå oprejst i rygsækken eller tasken hele vejen til arbejde / skole? Er du bange for at opdage, at maden er lækket ud? Svaret på alle dine problemer kaldes Splash Box fra ECOlunchbox - en lækagesikker madkasse.

Behovet for en lækagesikker madkasse kan opstå af og til, især når du skal transportere din mad. Løsningen til dette kaldes Splash Box fra ECOlunchbox. Ved hjælp af denne smarte madkasse behøver du ikke være nervøs for, at indholdet vil lække, og du kan eliminere brugen af engangsplast ved frokosttid, da du kan genbruge madkassen igen og igen.

  • Rummer ca. 700 ml, perfekt til en portion mad

  • Kan rengøres i opvaskemaskinen

  • Kan bruges som en gryde på et campingkøkken

Let og holdbar madkasse

Silikonelåget har gribevenlige flapper, der gør det let at åbne og lukke låget. Kombinationen af rustfrit stål og silikone gør denne madkasse lettere og langt mere holdbar end f.eks. madkasser af glas. Den kan også stables for nem opbevaring i skabet, når den ikke er i brug. Det er en madkasse af rustfrit stål (304) med et låg af silikone, der er helt fri for ftalater, BPA og andre hormonforstyrrende stoffer.

» Læs mere om Splash Box her!

Produkten har lagts i kundvagnen