Vi bruger cookies til at give dig en bedre hjemmeside oplevelse. Lær mere om cookies på roswi.se

Hoppa till innehållet
Billede ovenfor til venstre: Grillen med ildstarter og kul. Billede ovenfor til højre: Brandmærker på træterrassen efter hændelsen.

Helten i Merinould – en ægte strømpehistorie

Hvordan kan en uldstrømpe blive en ægte helt? Livet byder på mange overraskelser, og af og til har vi alle behov for en hverdagshelt, der kan hjælpe os i en uventet situation. I denne historie kommer hjælpen i form af en Darn Tough-strømpe.

En skøn forsommerweekend oppe i Nordsverige beslutter Will og hans hustru sig for at grille. Will placerer grillen på træterrassen, lægger den elektriske ildstarter sammen med lidt kul ovenpå i grillen, og går sin vej for at begynde næste opgave. Will havde tænkt sig at lægge stenfliser under grillen, men blev distraheret af andre ting, der skulle ordnes.

30 minutter senere står begge to inde i køkkenet, da hans hustru i helt normalt stemmeleje pludselig siger: "Det ser ud som om, at der kommer røg fra terrassen". Da Will kigger ud gennem vinduet, konstaterer han, at hun har helt ret. Så husker han, at han har glemt at lægge stenfliserne under grillen.

William styrter ud på terrassen, griber hurtigt et par handsker og tager den glødende ildstarter ud af grillen og smider den på jorden. Han tager fat i grillen og stiller også den på jorden. Derefter retter han blikket mod vandhanen, som sidder udvendigt på huset på den anden side af terrassen, og begynder at gå hen mod den, uden at tænke over, hvor han sætter fødderne... Han træder med sin højre fod direkte på den glohede ildstarter, som fuldstændigt smelter strømpen.

Han ryster ildstarteren af sig, gennemvæder den rygende del af terrassen med vand og skyller derefter sin fod af. Han kunne lettet konstatere, at Darn Tough-strømpen havde beskyttet hans fod og taget hele skrubbet. De eneste spor af hændelsen på Wills fod var, at noget hård hud, han tidligere havde fået fra løb, havde skiftet farve, men der var ingen smerter og ingen vabler.
William synes, at Darn Tough-strømper er en rigtig god handel. Dog konstaterer han, at næste gang, der skal grilles, vil han lægge stenfliser på træterrassen med det samme – og ikke vente til senere.

darn_tough_hero_sock.jpg

Billede ovenfor til venstre: Helten: Darn Tough-strømpen, der ofrede sig for Wills højre fod.
Billede ovenfor til højre: Mærke fra grillen, men ingen brandsår eller vabler.


Vi takker Will for hans fantastiske historie, som endte lykkeligt for ham og hans fod. Takket være Darn Toughs "Guaranteed for Life"-motto sendte vi ham naturligvis et par nye strømper. Vi ønsker Will held og lykke med hans nye strømper til næste løbetur, vandretur og næste grillaften!

PS: Vil du se Darn Toughs strømpesortiment? Klik her

Produkten har lagts i kundvagnen