Vi bruger cookies til at give dig en bedre hjemmeside oplevelse. Lær mere om cookies på roswi.se

Hoppa till innehållet

Forbered dig til ekstreme situationer: Bedste prepping produkterne

Hvad er det nødvendigt, du har lige ved hånden for at være forberedt på krise- og krigssituationer? Hvordan sikrer du, at du har vand, mad og varme, også når basisfunktionerne i samfundet sættes ud af kraft? Ved du, hvordan prepping foregår?

Du bør hos dine nationale myndigheder søge informationer om, hvad du bør tænke på, og hvordan du kan forberede dig før eventuelle krise- og krigssituationer. Men generelle retningslinjer er, at du bl.a. bør går ud fra, at det, der tidligere har været selvfølgeligt, ikke længere findes eller fungerer. Madvand og varme er gode eksempler på ting, du måske skal finde backupløsninger for. Tidligere var 72 timer den tid, som det svenske forsvarsministerium anbefalede, at du skulle kunne klare dig på egen hånd uden hjælp fra samfundet, men anbefalinger fra nyere rapporter foreslår en forøgelse til mindst en uge.

Hos Roswi har i den seneste tid oplevet en stigning i forespørgsler på produkter relateret til prepping. Hvad er prepping, og hvad går det egentligt ud på? Når man preppar, “hamstrer” man fornødenheder, som mad, rent vand og overlevelsesudstyr, enten i hjemmet eller på godt udvalgte steder, såfremt en nødsituation skulle opstå. Selv om den almindelige opfattelse synes at være, at antallet af personer, som forbereder sig, er øget i den seneste tid, er antallet svært at fastslå, fordi personer, der forbereder sig, sjældent giver sig til kende.


Uanset, om du er en prepper, vil til at bli en prepper eller blot vil være godt forberedt: Hvilke typer af produkter kan være gode investeringer? Hos Roswi har vi samlet en liste med tips med 5 ting, vi absolut mener, det er værd at satse på.
 

Rent vand

Det er altid godt at have løsninger til opsamling og opbevaring af rent vand.

  • Seeker (rummer i 2-4 liter afhængigt af version) som sammen skaber et effektivt og kompakt vandrensningssystem.

    Seeker passer også perfekt til f.eks. Katadyns BeFree vandfilter-prop, og sammen skaber disse to da et effektivt og kompakt vandrensningssystem. Bemærk, at vi ikke sælger produkter fra Katadyn i Danmark.

Mad og elektricitet

  • Med Campstove2 fra BioLite kan du både lave mad og samtidigt generere elektricitet, som du kan lagre og gemme som backup. Madlavningen behøver heller ikke tage lang tid (en liter vand koger på 4,5 min.), og dette friluftskøkken er nemt at tage med.

 

Til dit overlevelseskit

  • Kupilka Firesteel 8 – Et prisvindende tændstål! Når du har brug for at lave mad uden el, er det optimalt at kunne lave ild. Og et tændstål bliver aldrig brugt op.
  • Falcon 12E - Oplad elektroniske gadgets med solenergi! Falcon 12E er et sammenklappeligt og superlet 12 watts solpanel med dobbelte udgange til opladning af 5 V-enheder.


Når du køber produkter, anbefaler vi, at du bliver fortrolige med dem og tester dem. God viden om, hvordan produkterne anvendes og fungerer er vigtig og yderligere en måde at forberede sig på. Tænk også på, at nogle produkter har en “bedst før”-dato og derfor skal udskiftes med jævne mellemrum. Det skader heller ikke at bruge lidt ekstra tid ude i naturen og få mere erfaring både mht. forberedelse og outdoor-livet. Det kan måske endda inspirere til flere aktiviteter sammen med familie og venner ude i skoven og i det fri?

Produkten har lagts i kundvagnen