Vi bruger cookies til at give dig en bedre hjemmeside oplevelse. Lær mere om cookies på roswi.se

Hoppa till innehållet

Flere madkasser i én - ECOlunchbox nye Three-in-one

16-05-2016

En af ECOlunchbox' nyheder kaldes Three-in-one, fordi madkassen giver dig tre forskellige steder at opbevare din mad. Fremstillet i rustfrit stål. Fri for ftalater, BPA og andre hormonforstyrrende stoffer.

Tre-i-en madkassen er perfekt til to personer, eller de tidspunkter, hvor du ønsker at holde fødevarer adskilt. Den består af to store skuffer, den nederste skuffe, der rummer 350 ml og den øverste skuffe, der rummer 410 ml. I den ene skuffe er der en ECOlunchpod, der rummer 145 ml og er ideel til mindre tilbehør såsom nødder, rosiner etc. Den samlede volumen som Three-in-One rummer er altså 910 ml. To justerbare stropper holder hele madkassen sammen.

Fremstillet i rustfrit stål
Da den er fremstillet i rustfrit stål, er den helt fri for ftalater, BPA og andre hormonforstyrrende stoffer. Da den ikke har nogen plastdele, er den ikke 100% lækagesikker, så det er bedst ikke at opbevare for løbende mad i den. Tåler opvaskemaskine og fremstillet i 100% rustfrit stål (201).

Du har ikke brug for alle delene? Så medbring kun den øverste del, og så du har en simpel madkasse med dig. Eller tag kun den lille firkantede snackholder med dig.

Vil du vide mere om Three-in-one? Læs mere her!

Produkten har lagts i kundvagnen