Vi bruger cookies til at give dig en bedre hjemmeside oplevelse. Lær mere om cookies på roswi.se

Hoppa till innehållet

87 stykker tøj blev repareret på Patagonia Worn Wear Tour

23-05-2017

I sidste uge afsluttede Patagonia deres Worn Wear Tour i Sverige og bilen ruller nu videre. Efter at have besøgt seks steder i Sverige og Danmark, kan man konstatere, at 87 stykker tøj blev repareret og fik nyt liv.

Patagonia producerer højkvalitets beklædningsgenstande, der kan bruges i årevis, men tøj, du elsker kan også blive slidt. Patagonias "Worn Wear Program" fejrer historierne om tøjet vi bruger, giver os mulighed for at bruge det længere, og giver dig en nem måde at genanvende dit Patagonia tøj, når det ikke længere kan repareres.

En måde, Patagonia gøre dette på, er med Patagonia Worn Wear Truck - en bil der kører verden rundt så du på stedet kan få dit foretrukne tøj repareret og forlænge dets levetid. I sidste uge blev rundturen afsluttet og både Sverige og Danmark blev besøgt.

Efter at rundturen sluttede, kunne man at 87 stykker tøj var blevet repareret.

- Rundturen med Patagonia Worn Wear Truck blev virkelig værdsat af alle, der kom forbi. Det var et vellykket arrangement, og jeg håber, at dette ikke var sidste gang, siger Jenni Swadding, salgschef hos Patagonia Sverige.

Hun fortsætter:

- I dag er der mange der uden at tænke smider tøj ud, der stadig væk er helt brugbart. Størstedelen af tøjet der smides ud skal normalt kun repareres og derefter er det helt brugbart igen. Der er en større miljøbelastning at producere nye klæder i forhold til, når vi bruger dem. Hvis vi kan producere mindre tøj og bruge det længere, så har miljøet det bedre, siger Jenni.

 

For mere information, kontakt:

Jenni Swadding, salgsansvarlig Patagonia
Roswi AB
Direkte: 070-886 35 83
E-mail: jenni.swadding@roswi.se

Sofia Base, Presseansvarlig
Roswi AB
Direkte: 070-586 35 77
E-mail: sofia.base@roswi.se

Produkten har lagts i kundvagnen